Hej

Jeg hedder Dennis. Jeg har prøvet utroligt mange ting i mit liv. Jeg har i en tidlig alder stået på toppen i et liv, hvor alt kørte på skinner. Da jeg var i starten af 20´erne, flyttede jeg til Sydspanien med min ekskone. Vi blev skilt kort tid efter, så jeg var alene om at skabe mig et liv i de stadig ukendte rammer. I årene frem var der tidspunkter, hvor jeg var helt flad økonomisk og uden socialt netværk, og hvor jeg teoretisk set var hjemløs. Det var situationer, hvor jeg blev tvunget til at foretage nogle vigtige beslutninger og handlinger. Jeg ved hvordan, jeg selv kæmpede mig ud af et liv, som jeg ikke ønskede, og det er bl.a. en af de ting, jeg kan hjælpe dig med i en mentorsammenhæng. Når jeg i dag ser tilbage på min tid i Spanien, så var det 10 fantastiske år. Selv om livet i Spanien ikke kun var en dans på roser, så har netop de 10 år givet mig rigtig meget læring og erfaring. Jeg har blandt andet fundet ud af, at uanset hvad jeg sætter mig for, så kan det lykkes, hvis jeg er vedholdende og tror på det. Det kan det også for dig !

Jeg kommer fra en hjem, som mange nok vil betragte som middelklassen. Mine forældre havde ikke et særligt bredspektret mindset og de levede i tråd med hvad mange andre gjorde. I stedet for at fortælle mig om alle de ting som jeg kunne opnå i livet, blev jeg oftest overhældt med alle mulige begrænsende og falske overbevisninger om, hvad der alsolut ikke kunne lade sig gøre. I de sidste år af mit teenageliv, blev jeg klar over, at dette ikke var måden at leve på for mig. Så i stedet for at være "følger", som mine forældre var, valgte jeg at blive "leder". Det vil med andre ord sige, at i stedet for at gøre som alle andre, valgte jeg at forme min helt egen vej. Det har været udfordrende at gå i mod strømmen men absolut berigende.

Det mest værdifulde på min rejse igennem livet er min læring om mennesket og dets hjerne og sind. Når man bliver klar over, hvad det er for nogle processer, der afholder os fra at fortage de rigtige beslutninger og handlinger, bliver det synligt, hvordan vi kan agere, for at skabe det liv, som vi alle fortjener.


Alt det bedste

Dennis

Hej

Jeg hedder Charlotte. Jeg har altid vidst, at min vigtiste opgave her i livet var at hjælpe andre. Det har bare taget mig rigtig mange år at finde ud af, hvordan jeg præcist skulle gøre det. Jeg har taget mange forsigtige tilløb til at finde min rette hylde, og den føler jeg, at jeg har fundet nu.

Når jeg ser tilbage, er jeg ikke i tvivl om, at jeg har manglet mod. Mod til at kaste mig ud i det, der føltes rigtigt for mig. Måske er det alderen og den viden og erfaring, jeg har fået, der for alvor har givet mig mod til målrettet at gå efter mit største ønske; at hjælpe dig! Dig, der mangler mod og måske også selvtillid og selvværd. 

Jeg er slet ikke i tvivl om, at det var et forløb hos en coach, der fik mig ud af min komfort-zone og ind i min udviklings-zone. Jeg vidste, at jeg ønskede noget andet i mit liv, end det jeg havde, men jeg vidste også, at jeg havde behov for hjælp for at komme derhen. Du ved måske inderst inde også, at du ønsker noget andet og mere i dit liv, end det du har nu. Og det er den støtte og vejledning, jeg kan give dig.

På min dannelserejse tog jeg også en uddannelse som NADA-udøver. NADA er, ligesom coaching, en metode til at styrke dine evner til at hjælpe dig selv. Jeg tilbyder NADA-behandling som et supplement til coaching, og jeg glæder mig til at hjælpe dig med at hjælpe dig selv.


De bedste hilsner

Charlotte